sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Noin nyt se on alkanut. 3 eri lentoa, odotteluun ja matkaamiseen käytetty aikaa yli 41 tuntia noin 5 tunnin unilla. En kyllä suosittele kenellekkään samaa. Alkoi tuossa loppuvaiheessa menemään pääkoppa sekaisin, kun viimeisen lennon jokainen kuvaruutu näyttää Singaporea, eikä Osakaa.
 Perille kuitenkin päästiin ja nyt on asuntolaankin asetuttu. Kämppiksiä on sekä vaihtareita että kantaväestöä, että kaipa tästä nyt jotain saadaan aikaiseksi. Sakigake-asuntolan tilat on tämmösissä rivitaloissa ja koko alue on aidattu. Päädyssä on joku exchange hall juhlamesta, jossa näköjään pidetään tiettyinä aikoina bileitä. Kuulemma viime kerralla paikalla oli kaikki vaihtarit ja muutakin jengiä, yhteensä yli sata ihmistä. Varmaan suurin osa ulkopuolella kun tuo "halli" näyttäs olevan joku 20 neliometrin huone. Päädyssä on myös vahtimestarin tilat, mutta se on näköjään paikalla vaan sesonkiaikoina, eli ei koskaan.
Huone on tilavampi kun odotin ja kaupunkikin muistuttaa mukavasti koto-Suomesta. Kyllä täällä viihtymään pystyy. Tuossa vielä kuva kämpän ulko-ovesta.


1 kommentti: