sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Kurkku on ollut kipeänä ja buranaa on tullut napsittua kuin karkkia tässä parin päivän ajan. Vietin koko perjantai illan ja lauantai päivän huoneessani lepäilemässä. Mutta illalla lähdin vaihtariporukan ja parin japanilaisen kanssa syömään ja juomaan "izakayaan". Se oli taas paikka jossa saa juoda niin paljon kuin huvittaa, mutta juominen ei oikein huvittanut. Todella hyvää ruokaa sieltä kyllä sai, joten oiken hyvilläni olin siitä kun lähdin. Parin eri ravintolan edessä kiertelyn jälkeen löytyi paikka jossa oli vielä tilaa ja asetuimme sinne. Sivuhuomiona izakayat ovat paikkoja, jonne paikalliset lähtevät töiden jälkeen juomaan ja syömään ja jossa saattaa venyä montakin tuntia. Me pääsimme perille joskus puoli kymmenen aikaan ja lähdimme kahdentoista jälkeen.
Juomaa ja ruokaa oli monenlaista, mutta itse keskityin enemän ruokaan. Paikasta löytyi länsimaista tavaraa, kuten pizzaa ja paistettuja mozzarellapalloja, sekä aivan perijapanilaistakin, kuten sushia ja syömäni lohi ja lohenmäti annos.
Tupakkaakin sai näköjään poltella sisällä ihan vapaasti, mikä vähän kummastutti, mutta kaipa siellä sitten oli sen verran hyvä ilmastointi sitä varten, etten huomannut savua vaikka vieressä poltettiin. Lähdön aikana laitettiin lasku kaikille tasan, joka oli sitten 3300 yeniä per nenä. Ihan hyvin parin tunnin juomisesta ja syömisestä. Ravintolan ulkopuolella mietittiin hetki seuraavaa siirtoa, sillä osa halusi jatkaa karaokeen ja osa takaisin nukkumaan. Päätettiin lähteä takaisin asuntolaan päin, mutta bussit eivät enää kulkeneet ja taksit olivat joillekkin liian kalliita, joten kävelimme takaisin. Siihen reissuun menikin sitten pari tuntia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti